Siirry sisältöön

Meistä

Osaavassa tiimissämme työskentelee alan ammattilaisia, joiden sydämen asia on tuottaa laadukasta palvelua turvallisesti ja joustavasti.

Apuinamme toimii myös osa-aikaisia työntekijöitä. jotka tehostavat toimintaamme mm. sesonkiaikoina.

Ostaessasi palvelun meiltä voit luottaa siihen, että toimintamme on avointa ja lämminhenkistä kohteesta riippumatta!

Pienenä yrityksenä pystymme takaamaan siivouspalvelumme laadun, kykenemme joustamaan ja mukautumaan tarpeidesi mukaan nopeallakin aikataululla.

Arvojamme

Luotettavuus

Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja noudatamme täyttä vaitiolovelvollisuutta, jolla takaamme palveluidemme turvallisen käytön. Vastuullisena yrityksenä olemme vakuutettu asianmukaisesti vahinkojen varalle. KotiEasy on myös luotettava kumppani palvelun jäsen.

Ekologisuus

Käytämme laadukkaita biohajoavia pesuaineita. Pesuaineet on allergiatestattuja ja niille on myös myönnetty AISE-Sertifikaatti, jonka mukaan ne täyttävät AISE:n ympäristö-, yhteiskunta- ja talousvaatimukset. Käytämme työssämme mahdollisimman vähän kertakäyttöisiä tuotteita, poislukien hygieniasyistä käytettävät tuotteet, kuten kertakäyttökäsineet.

Laatu

Käytössämme olevat työvälineet ovat laadukkaita sekä asianmukaisia, ja niiden käyttöön meidät on kaikki koulutettu. Uudet tiimin jäsenet perehdytetään aina työhön tarkasti. Takaamme asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen ja siksi työllämme on aina takuu. Kehittääksemme palveluamme entisestään, otamme mielellämme palautetta vastaan.

Helppous

Tarjoamme matalan kynnyksen siivouspalvelua. Palveluidemme aloittaminen sekä lopettaminen onnistuu milloin tahansa ilman irtisanomisaikoja. Tavoitat meidät esimerkiksi Facebookissa tai Whatsappilla.

Arvokas työpaikka

Meille jokainen tiimiläinen on kultaakin kalliimpi ja siksi haluammekin olla luotettava ja turvallinen työnantaja. Tuemme henkilökuntamme hyvinvointia monin eri tavoin ja pyrimme kehittymään työnantajana jatkuvasti. Työsuhteemme ovat pitkiä ja viihtyvyys työpaikalla hyvä. Tiimiläiset saavat halutessaan osallistua päivien suunnitteluun ja pystyvät aktiivisesti vaikuttamaan yrityksemme arkisiinkin asioihin.

Seuraa arkeamme somessa